Wij zijn verheugd dat u voor onze school heeft gekozen.

U kunt uw kind bij ons op school aanmelden via ons inschrijfformulier. U kunt dit formulier vervolgens printen, invullen en (eventueel per post) op school bezorgen.

Het formulier is ook op school bij de directie of de conciërges te verkrijgen.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Aanmelding en toelating
Voordat u uw kind aanmeldt, kunt u altijd een kennismakingsbezoek op school aanvragen of onze school in het begin van het nieuwe kalenderjaar bezoeken tijdens de inloopavond (voor exacte data/tijd zie media). Tijdens dit gesprek wordt u door de school rondgeleid en krijgt u te zien en te horen op welke wijze het onderwijs op Bs ‘t Kwekkeveld verzorgd wordt.
Na de inschrijving ontvangt u per post een bevestiging van ons.
Ouders die hun kind inschrijven conformeren zich aan het beleid van de school.
Wanneer uw kind op onze school is ingeschreven ontvangt u ongeveer acht weken voor de vierde verjaardag een uitnodiging om samen met uw kind een kijkje te komen nemen. Uw kind mag dan al een middag meedraaien in de groep en u krijgt als ouder tijdens een bijeenkomst informatie over de school.