O.V. oudervereniging

 

Eens per maand komt de oudervereniging bij elkaar om over allerlei zaken van gedachten te wisselen, zoals o.a. het mede organiseren bij schoolactiviteiten.  

Zo organiseert de oudervereniging in samenwerking met de school bijvoorbeeld: de EBC Noord-dag, Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Pasen, diverse uitstapjes etc. Allemaal activiteiten om de kinderen het nog meer naar hun zin te maken op school. Sommige activiteiten worden gezamenlijk met de OV van de Vossenberg voor heel EBC-Noord georganiseerd en sommige alleen voor ’t Kwekkeveld.  

Ook zorgt de oudervereniging dat de school regelmatig versierd is in een bepaald thema en voor eventuele traktaties tijdens activiteiten. Daarnaast heeft de oudervereniging bijgedragen aan de inrichting van het schoolplein en de bieb.  

Voor alle extra activiteiten die op school georganiseerd worden, vraagt de oudervereniging een vrijwillige bijdrage.  

Dit bedrag is vastgesteld op € 15,00. De bijdrage wordt gebruikt om de extra activiteiten op school te kunnen organiseren. 

Zowel de ondersteuning van de hulpouders als de financiële bijdrage zijn onmisbaar voor het kunnen blijven organiseren van deze mooie activiteiten. De gehele bijdrage gaat uiteindelijk naar uw kind! 

 

BESTUUR 

Voorzitter: Sanne Kivits-van Son 

Secretaris: Marieke vd Dungen 

Penningmeester: José van Helvoort-van Balkum